Mer om CEE Norm AB

Svenska CEE Norm AB är specialister inom Uttagscentraler, specialkontakter och kraftfördelning. Affärsidén är att ”leverera säkra och kundanpassade elsystem till den professionella marknaden” där målgruppen främst utgörs av Industri, Flygplatser och annan typ av infrastruktur. En stor del av sortimentet förädlas i egen produktion.

Bolaget har varit verksamt under 25 år och tar nu ansats i fortsatt utveckling med visionen att vara en ledande leverantör av säkra och innovativa lösningar för driftsäker kraftförsörjning. Verksamheten har sedan starten utgått från huvudkontoret i Norrköping.

Masterbiz har varit engagerad i arbetet med att arbeta fram en utvecklingsplan för de kommande åren och är fortsatt engagerad i att driva ett aktivt styrelsearbete tillsammans med CEE Norm i syfte att stötta ägarna och bolaget i den fortsatta utvecklingen.

CEE Norm AB
CEE Norm ABJens Grünerwald, ägare
CEE Norm AB
CEE Norm ABMats Wiberg, ägare
Som en del i vår tillväxtplan behövde bolaget en kompetent person som såg med friska ögon på våra internationella affärer, strukturen på intäkterna och kostnaderna.
Säljutveckling 79%
Affärsutveckling 21%