ELON i Vimmerby – kontrollerad tillväxt!

ELON i Vimmerby AB är moderbolag till bolagen; Vimmerby Elektriska AB, EL i Linköping AB och Vimmerby Hushållsmaskiner AB. Verksamheten i Hushållsmaskiner består av en ELON butik i Vimmerby med ett brett sortiment av kök, vitvaror och elektrisk utrustning för hemmet såsom exempelvis kaffebryggare, dammsugare mm.

De andra två bolagen arbetar främst med elektriska installationer för industrier, men även till viss del med jobb mot villor och liknande. Man jobbar med allt från automation och fastighetsjobb, till brandlarm och belysning. Arbetsområden för koncernen är Vimmerby, Hultsfred, Kisa och Linköping med omnejd.

Bolagen är idag en komplett partner, med spetskompetens på alla olika områden för att alltid kunna leverera det en kund efterfrågar. Personalen utbildas så fort branschen utvecklas för att ha rätt kunskap för de arbeten som utförs. Bolaget är medlemmar i EIO (Elektriska Installatörsorganisationen) – vilket säkerställer valet av Vimmerby Elektriska AB och EL i Linköping AB som partner.

Masterbiz är sedan hösten 2016 engagerad i alla tre bolagen främst för att stötta i utvecklingen och fortsatt tillväxt med framgång.

Vimmerby Elektriska AB
Vimmerby Elektriska ABMikael Ståhl, VD
Vi hade nått en hög marknadsandel och ville ha support för att ta steget vidare på nya geografiska marknader.
Affärsutveckling 86%
Säljutveckling 14%